Servicii medicale - Abonamente de sanatate

Abonamente de sanatate

Mentinand si imbunatatind calitatea serviciilor puse in slujba pacientilor si pornind de la ideea ca dintre toate nenorocirile care se abat asupra noastra in cursul unei vieti, cele mai devastatoare sunt acelea cauzate de noi insine, Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" a lansat un nou concept:

De astazi vrem sa nu te mai doara nimic !
Sanatatea ta este scopul nostru !

Se ofera astfel ocazia de monitorizare, intretinere si ameliorare a propriei sanatati si prin aceasta de asigurare a calitatii vietii personale si a celor dragi.

Asigurarea sanatatii in sistem privat este obiectivul primordial al Centrului de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes".

Noutatea pe care o aducem consta in faptul ca noi efectuam, in mod direct, toate serviciile medicale de care are nevoie abonatul, la cel mai scazut pret, fara intermediari.

Profesionalismul dovedit al medicilor din Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" si calitatile lor umane, alaturi de dotarea continua cu echipamente de cea mai inalta tehnicitate, sunt facilitati pe care le punem la dispozitia pacientilor nostri.


Mergeti in pagina direct la informatia dorita :


Ce cuprind abonamentele de sanatate ?

Abonamentele de sanatate, propuse de clinica noastra, se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Concepute de catre echipa noastra medicala cu scopul de a ajuta la pastrarea starii dumneavoastra de sanatate la cote optime, abonamentele cuprind servicii medicale complexe, complementare : consultatii in diverse specialitati, investigatii de laborator, imagistica, spitalizare, sauna, masaj, fitness.

Noi va incredintam ca prin examinarea clinica si investigatiile ce vor fi efectuate in conditii tehnice optime, diagnosticul la care se va ajunge va asigura atitudinea terapeutica cea mai eficienta.

Pentru persoanele juridice, abonamentele de sanatate pot include si servicii de medicina muncii :

 • completarea si evidenta dosarelor medicale, concluzia medicala de Medicina Muncii si consilierea angajatorului, consultatii spontane de medicina muncii, raportari anuale catre conducere, consultanta de medicina muncii pentru serviciile de Resurse Umane si Protectia Muncii, organizarea si participarea la evaluarea riscurilor profesionale
 • monitorizarea starii de sanatate a angajatilor, reorientarea profesionala in caz de boala profesionala, boala legata de profesie sau dupa afectiuni cronice
 • consiliere privind adaptarea muncii la caracteristicile psihofiziologice ale angajatilor
 • consiliere pentru fundamentarea strategiei de sanatate si securitate la locul de munca

Controalele periodice si consultatiile de specialitate vor asigura ca diagnosticul sa aiba un rol preponderent preventiv, cu avantaje de ambele parti : tratamente mai simple si mai eficiente, redobandirea sanatatii intr-un timp mai scurt, imbunatatirea starii de sanatate.

Care sunt costurile abonamentelor de sanatate ?

Costul unui abonament este stabilit in functie de structura serviciilor oferite in variantele prezentate mai jos si are o valoare redusa cu 30% pana la 52% faţă de costul de lista practicat in cadrul Centrului nostru.

Cum se incheie un contract ?

Din momentul incheierii contractului, dumneavoastra beneficiati de toate serviciile contractate. Plata se face integral, in lei, conform clauzelor convenite prin contract. Pentru plata integrala a abonamentului, la data incheierii contractului, se acorda o reducere de 10%.

Serviciile medicale contractate de beneficiar in cadrul unui abonament individual nu pot fi reportate pentru anul urmator si nu pot fi utilizate de catre un tert.

Contractul contine o clauza de reinnoire automata a abonamentului, cu conditia achitarii pretului aferent urmatorului an si daca in termen de 10 zile de la expirare nu intervine denuntarea contractului de catre una din parti. In situatia in care, pe parcursul derularii contractului, din proprie initiativa sau la recomandarea medicului, doriti modificarea serviciilor medicale incluse in abonamentul dumneavoastra, va rugam sa contactati Serviciul Marketing, ocazie cu care veti obtine toate detaliile cu privire la serviciile solicitate si costurile aferente.

Singurul document necesar in vederea incheierii contractului prin care deveniti beneficiar al serviciilor medicale cuprinse intr-un abonament de sanatate este actul de identitate (carte de identitate, buletin de identitate, pasaport).

Cum se deruleaza colaborarea ?

Abonatul are libertatea de a-si alege un medic personal de medicina generala care sa urmareasca evolutia starii de sanatate, pe tot parcursul derularii abonamentului.

Medicii Centrului de Diagnostic si Tratament "Victor Babes" doresc sa vina in intampinarea nevoilor pacientilor, oferind servicii de consiliere medicala, in vederea alegerii optime a tipului de abonament medical, in functie de starea de sanatate si istoricul medical ale pacientului.

Abonamente de sanatate complexe pentru persoane fizice si juridice

Toate abonamentele oferite de catre Centrul de Diagnostic si Tratament "Victor Babes" includ consultatii la medicul generalist si specialist, investigatii de laborator si imagistice.

Specialitatile medicale in care pot fi solicitate consultatii sunt numeroase si cuprinzatoare : Alergologie, Angiografie, Boli infectioase si tropicale, Cardiologie, Chirurgie, Dermatologie, Diabet, nutritie si boli metabolice, Endocrinologie, Epidemiologie si Imunizari, Fizioterapie, Ginecologie, Gastroenterologie, Imagistica medicala, Hematologie, Kinetoterapie, Medicina generala, Medicina interna, Nefrologie, Neurologie, Neurochirurgie, Oncologie, Oftalmologie, Ortopedie, Osteodensitometrie, Otorinolaringologie (O.R.L.), Pediatrie, Psihiatrie, Psihologie, Pneumologie, Reumatologie, Spitalizare in regim privat, Urologie

In cazul persoanelor juridice, gama serviciilor oferite poate fi extinsa prin includerea serviciilor complete de medicina muncii. De asemenea, in functie de numarul de angajati si de tipul de abonament dorit, se pot oferi discount-uri.


Abonament de sanatate "STANDARD"

 • 6 consultatii la medic generalist si / sau specialist, in functie de nevoile si istoricul medical ale pacientului
 • 6 consultatii de control la medicul generalist sau specialist aferente celor 6 consultatii initiale
 • Investigatii paraclinice si analize de laborator, o data pe an, la recomandarea medicului generalist sau specialist :
  • Ecografii : ecografie abdominala generala
  • ECG computerizat, radiografie pulmonara
  • Analize laborator : hemoleucograma completa - cu formula leucocitara, VSH, TGP/ALT, TGO/AST, glicemie, creatinina serica, colesterol, uree, PSA (antigen specific prostatic), examen citologic vaginal (Babes - Papanicolau) - mediu lichid, trigliceride, HDL-colesterol, LDL-colesterol, examen sumar urina - cu sediment
 • Urmatoarele servicii se achita de catre abonat la pret de lista : imunizari, medicatie
 • 10 % reducere fata de pretul de lista pentru toate celelalte consultatii, investigatii, analize de laborator, interventii chirurgicale, spitalizare (cazare, servicii medicale), intretinere si recuperare, prezentate in Lista de servicii si preturi a Centrului de Diagnostic si Tratament "Victor Babes"

Toate investigatiile se efectueaza in ambulatoriu.
Consultatia de control se efectueaza in decurs de 30 de zile de la consultatia initiala.
Serviciile neutilizate intr-un an de abonament nu se reporteaza pentru anul urmator.
Toate abonamentele pot fi extinse in functie de numarul de membri.

Preturile abonamentului de sanatate "STANDARD" :

Persoane fizice, persoane juridice (mai putin de 20 de angajati) :

 • 1350 lei / an / persoana (circa 112 lei / luna / persoana), acest pret fiind cu 45% mai mic decat pretul de lista (2485 lei)
 • 2500 lei / an / cuplu (circa 208 lei / luna / cuplu), acest pret fiind cu 50% mai mic decat pretul de lista (4970 lei).

In cazul in care un cuplu doreste sa introduca in contractul de prestari servicii si copiii, la pretul abonamentului pentru cuplu se adauga pretul abonamentului corespunzator fiecarui copil, cu o reducere de cate 100 lei pentru fiecare.

Persoane juridice (mai mult de 20 de angajati) :

 • 1200 lei / an / persoana (100 lei / luna / persoana), acest pret fiind cu 52% mai mic decat pretul de lista (2485 lei)
 • 2300 lei / an / cuplu (circa 192 lei / luna / cuplu), pret cu 54% mai mic decat pretul de lista (4970 lei)

Abonament de sanatate "Optim"

 • 6 consultatii la medic generalist si / sau specialist, in functie de nevoile si istoricul medical ale pacientului
 • 6 consultatii de control aferente celor 6 consultatii initiale
 • Investigatii paraclinice si analize de laborator, o data pe an, la recomandarea medicului generalist sau specialist :
  • Ecografii : ecografie cardiaca, ecografie abdominala generala, ecografie aparat urinar, ecografie mamara
  • ECG computerizat, radiografie pulmonara
  • Analize laborator : hemoleucograma completa, cu formula leucocitara, VSH, creatinina serica, acid uric, ASLO, bilirubina directa, bilirubina totala, calciu seric ionic, calciu seric total, colesterol, CRP (proteina C reactiva), electroforeza proteinelor serice, fosfataza alcalina, GGT, glicemie, HDL-colesterol, LDL-colesterol, ionograma serica completa (Na, K, Cl), magneziu seric, sideremie (fier seric), TGO/AST, TGP/ALT, TIMP QUICK/Indice de protrombina/INR, trigliceride, TSH, uree, PSA (antigen specific prostatic), examen citologic vaginal (Babes - Papanicolau) - mediu lichid, diagnostic micologic (izolare, identificare), secretie vaginala (frotiu, culturi, Trichomonas, antibiograma), urocultura cantitativa (identificare, antibiograma), examen sumar urina - cu sediment.
 • Urmatoarele servicii se achita de catre abonat la pret de lista : imunizari, medicatie
 • 10 % reducere fata de pretul de lista pentru toate celelalte consultatii, investigatii, analize de laborator, interventii chirurgicale, spitalizare (cazare, servicii medicale), intretinere si recuperare, prezentate in Lista de servicii si preturi a Centrului de Diagnostic si Tratament "Victor Babes"

Toate investigatiile se efectueaza in ambulatoriu.
Consultatia de control se efectueaza in decurs de 30 de zile de la consultatia initiala.
Serviciile neutilizate intr-un an de abonament nu se reporteaza pentru anul urmator.
Toate abonamentele pot fi extinse in functie de numarul de membri.

Preturile abonamentului de sanatate "Optim" :

Persoane fizice, persoane juridice (mai putin de 20 de angajati) :

 • 2400 lei / an / persoana (200 lei / luna / persoana), pret mai mic cu 30 % fata de pretul de lista (3411 lei)
 • 4600 lei / an / cuplu (circa 383 lei / luna / cuplu), pret mai mic cu 33 % fata de pretul de lista (6822 lei)

In cazul in care un cuplu doreste sa introduca in contractul de prestari servicii si copiii, la pretul abonamentului pentru cuplu se adauga pretul abonamentului corespunzator fiecarui copil, cu o reducere de cate 100 lei pentru fiecare.

Persoane juridice (mai mult de 20 angajati) :

 • 2160 lei / an / persoana (180 lei / luna / persoana), pret mai mic cu 37 % fata de pretul de lista (3411 lei)
 • 4150 lei / an / cuplu (circa 345 lei / luna / cuplu), pret mai mic cu 40 % fata de pretul de lista (6822 lei)

"DIABET" - Abonamente de sanatate pentru persoanele cu diabet zaharat

Caracterul preponderent ireversibil inregistrat in evolutia si agravarea afectiunilor diabetice si metabolice, necontrolate si netratate sistematic, ne indreptatesc sa sustinem ca doar o supraveghere temeinica poate fi benefica pentru pacient. Avand in vedere ghidurile clinice si experienta acumulata de medicii specialisti ai Centrului de Diagnostic si Tratament "Victor Babes" in prevenirea, limitarea si vindecarea afectiunilor specifice diabetului zaharat si bolilor de nutritie, va propunem doua versiuni de abonament :


Abonament de sanatate "DIABET"

 • 2 consultatii - diabet zaharat si educatie terapeutica (teme abordate individual cu fiecare pacient : informatii generale despre diabet, insulinoterapie, control glicemic, automonitorizare, dieta, hipoglicemie)
 • 2 consultatii de control (in intervalul de 30 zile de la consultatia initiala)
 • un set de analize :
  • la fiecare 3 luni : glicemie, hemoglobina glicata, examen sumar urina (corpi cetonici)
  • la fiecare 6 luni : ALT, AST, GGT, CPK, colesterol total, HDL-colesterol, LDL-colesterol, raport albumina, creatinina, trigliceride, acid uric, uree, control oftalmologic
  • anual : ECG, audiograma
  • la indicatia medicului : insulina, peptid C, osteodensitometrie (DEXA), vitamina D (25-OH vitamina D), calciu, consult nefrologic, consult psihiatric, consult urologic - acestea, efectuate la indicatia medicului, vor fi achitate de pacient cu o reducere de 10 % faţă de pretul de lista.
 • 10 % reducere fata de pretul de lista pentru toate celelalte consultatii, investigatii, analize de laborator, interventii chirurgicale, spitalizari, gimnastica de intretinere si recuperare, prezentate in lista de servicii si preturi a Centrului de Diagnostic si Tratament "Victor Babes"

Urmatoarele servicii se achita de catre abonat la pret de lista : imunizari, medicatie.

Pretul abonamentului de sanatate "DIABET" :

 • 1250 lei / an, suma redusa cu 25 % fata de pretul de lista al serviciilor medicale propuse

Toate investigatiile se efectueaza in ambulatoriu.
Consultatia de control se efectueaza in decurs de 30 de zile de la consultatia initiala.
Serviciile neutilizate intr-un an de abonament nu se reporteaza pentru anul urmator si nici de la un pacient la altul.
Abonamentul poate fi extins la 2 sau mai multi membri de familie cu o reducere de 100 lei pentru fiecare abonat.

Achizitionarea unui astfel de pachet de servicii presupune evaluarea, in prealabil, a pacientului, ocazie cu care vor fi avute in vedere :

 • documente medicale din care sa rezulte stadiul si evolutia afectiunii
 • rezultatul analizelor :
  • hemoleucograma, VSH, glicemie, hemoglobina glicata, peptid C, insulinemie, antiinsulina, GAD, anticelule insulare pancreatice, anticelule insulare antiinsulina, proteina tirozin fosfataza like, uree, creatinina, acid uric, colesterol total, HDL-colesterol, trigliceride, examen sumar urina, raport microalbuminurie / creatinina, ALT, AST, GGT, AgHBs, anti HCV, CEA, CA 19-9, vitamina D, calciu, vitamina B12, acid folic, TSH, anti TPO, ionograma, AgHBs, anti HCV, sideremie, feritina serica
 • ecografie abdominala, IRM pancreas la indicatie
 • ecografie Doppler (carotide, artere membre inferioare)
 • ECG, ecografie cardiaca, ECG efort (la indicatie), consult cardiologie
 • evaluare neurologica (neuropatie) la indicatie
 • consult oftalmologic

In situatia in care pacientul nu are aceste analize si doreste sa le efectueze in Centrul nostru, se acorda un discount de 10 % pentru fiecare, faţă de pretul de lista, cu ocazia contractarii abonamentului.


Abonament de sanatate "DIABET PLUS"

 • 2 consultatii - diabet zaharat si educatie terapeutica (teme abordate individual cu fiecare pacient : informatii generale despre diabet, insulinoterapie, control glicemic, automonitorizare, dieta, hipoglicemie)
 • 2 consultatii de control (in intervalul de 30 zile de la consultatia initiala)
 • un set de analize :
  • la fiecare 3 luni : glicemie, hemoglobina glicata, examen sumar urina (corpi cetonici)
  • la fiecare 6 luni : ALT, AST, GGT, CPK, colesterol total, HDL-colesterol, LDL-colesterol, raport albumina, creatinina, trigliceride, acid uric, uree, control oftalmologic
  • anual : ECG, audiograma
  • gimnastica medicala : 58 sedinte / an (2 sedinte / saptamana / 6 luni)
  • la indicatia medicului : insulina, peptid C, osteodensitometrie (DEXA), vitamina D (25-OH vitamina D), calciu, consult nefrologic, consult psihiatric, consult urologic - acestea, efectuate la indicatia medicului, vor fi achitate de pacient cu o reducere de 10 % faţă de pretul de lista.
 • 10 % reducere fata de pretul de lista pentru toate celelalte consultatii, investigatii, analize de laborator, interventii chirurgicale, spitalizari, gimnastica de intretinere si recuperare, prezentate in lista de servicii si preturi a Centrului de Diagnostic si Tratament "Victor Babes"

Urmatoarele servicii se achita de catre abonat la pret de lista : imunizari, medicatie.

Pretul abonamentului de sanatate "DIABET PLUS" :

 • 2350 lei / an, suma redusa cu 30 % fata de pretul de lista al serviciilor medicale propuse

Toate investigatiile se efectueaza in ambulatoriu.
Consultatia de control se efectueaza in decurs de 30 de zile de la consultatia initiala.
Serviciile neutilizate intr-un an de abonament nu se reporteaza pentru anul urmator si nici de la un pacient la altul.
Abonamentul poate fi extins la 2 sau mai multi membri de familie cu o reducere de 100 lei pentru fiecare abonat.

Achizitionarea unui astfel de pachet de servicii presupune evaluarea, in prealabil, a pacientului, ocazie cu care vor fi avute in vedere :

 • documente medicale din care sa rezulte stadiul si evolutia afectiunii
 • rezultatul analizelor :
  • hemoleucograma, VSH, glicemie, hemoglobina glicata, peptid C, insulinemie, antiinsulina, GAD, anticelule insulare pancreatice, anticelule insulare, antiinsulina, proteina tirozin fosfataza like, uree, creatinina, acid uric, colesterol total, HDL-colesterol, trigliceride, examen sumar urina, raport microalbuminurie / creatinina, ALT, AST, GGT, AgHBs, anti HCV, CEA, CA 19-9, vitamina D, calciu, vitamina B12, acid folic, TSH, anti TPO, ionograma, AgHBs, anti HCV, sideremie, feritina serica
 • ecografie abdominala, IRM pancreas la indicatie
 • ecografie Doppler (carotide, artere membre inferioare)
 • ECG, ecografie cardiaca, ECG efort (la indicatie), consult cardiologie
 • evaluare neurologica (neuropatie) la indicatie
 • consult oftalmologic

In situatia in care pacientul nu are aceste analize si doreste sa le efectueze in Centrul nostru, se acorda un discount de 10 % pentru fiecare, faţă de pretul de lista, cu ocazia contractarii abonamentului.

Abonament de sanatate "SENIOR"

Adenomul de prostata este cea mai frecventa tumora benigna a barbatului cu varsta de peste 55 de ani, 70 % dintre barbati suferind de aceasta afectiune, marirea volumului acesteia facandu-se sub influenta hormonilor androgeni. Adenomul de prostata este o afectiune cu evolutie insidioasa, pe parcursul a mai multor ani, modificarile induse asupra aparatului urinar fiind lente. Aspectele biologice sunt foarte variate, de la forme bine diferentiate, aparent lent progresive, pana la manifestari agresive, cu mare risc de metastaze.

Raspundem necesitatii prevenirii, dar si unui control specializat asupra evolutiei afectiunii prin acest abonament care cuprinde :

 • 2 consultatii de evaluare urologica
 • 2 consultatii de control
 • analize de laborator :
  • de doua ori pe an : PSA, sumar urina, uree, creatinina, acid uric
  • o data pe an : hemoleucograma completa cu formula leucocitara, VSH, glicemie, TGO, TGP

Toate investigatiile se efectueaza in ambulatoriu.
Consultatia de control se efectueaza in decurs de 30 de zile de la consultatia initiala.
Serviciile neutilizate intr-un an de abonament nu se reporteaza pentru anul urmator.
Celelalte investigatii solicitate de pacient, neincluse in abonament, se achita cu 10 % reducere fata de pretul de lista.

Pretul abonamentului de sanatate "SENIOR" :

 • 750 lei / an, pret mai mic cu 35 % fata de pretul de lista al serviciilor medicale cuprinse in abonament

Plata abonamentului se face trimestrial, iar in situatia in care achitarea se face integral, la incheierea contractului, pacientul beneficiaza de o reducere de 10 %.

"PREVENTIO" - Abonamente de sanatate pentru adolescenti

Abonamentele de sanatate pentru adolescenti oferite de Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Victor Babes" sunt adresate grupei de varsta 14 - 19 ani.


Abonament de sanatate "PREVENTIO" pentru adolescente

 • Examen clinic general anual, cu identificarea factorilor de risc (istoric personal si familial)
 • 3 consultatii pe an la medic specialist, cu trimitere de la medicul generalist, in ambulatoriu
 • Investigatii de laborator, o data pe an : hemoleucograma, sideremie, glicemie, creatinina, ALT, examen sumar urina, colesterol total, HDL-colesterol, trigliceride, lipide serice totale, screening BTS (testare HIV, VDRL, AgHbs, Anti HCV, examen secretie vaginala, examen Chlamydia, AntiRubella IgG)
 • Audiograma - anual

Consultatiile includ un control gratuit.
Celelalte investigatii solicitate se achita cu 10 % reducere fata de pretul de lista.
Serviciile neutilizate intr-un an de abonament nu se reporteaza pentru anul urmator.
Toate abonamentele pot fi extinse in functie de numarul de membri.

Pretul abonamentului de sanatate "PREVENTIO" pentru adolescente :

 • 1150 lei / an / persoana (circa 96 lei / luna), pret mai mic cu 33 % fata de pretul de lista (1710 lei)

In cazul in care adolescenta este introdusa in contractul de prestari servicii "STANDARD" sau "OPTIM" pentru cuplu, pretul luat in calcul va fi de 1050 lei / an, rezultand o reducere de 39 % fata de pretul de lista (1710 lei).


Abonament de sanatate "PREVENTIO" pentru adolescenti

 • Examen clinic general anual, cu identificarea factorilor de risc (istoric personal si familial)
 • 3 consultatii pe an la medic specialist, cu trimitere de la medicul generalist, in ambulatoriu
 • Investigatii de laborator, o data pe an : hemoleucograma, sideremie, glicemie, creatinina, ALT, examen sumar urina, colesterol total, HDL-colesterol, trigliceride, lipide serice totale, screening BTS (testare HIV, VDRL, AgHbs, Anti HCV)
 • Audiograma - anual

Consultatiile includ un control gratuit.
Celelalte investigatii solicitate se achita cu 10 % reducere fata de pretul de lista.
Serviciile neutilizate intr-un an de abonament nu se reporteaza pentru anul urmator.
Toate abonamentele pot fi extinse in functie de numarul de membri.

Pretul abonamentului de sanatate "PREVENTIO" pentru adolescenti :

 • 1040 lei / an / persoana (circa 86 lei / luna), pret mai mic cu 35 % fata de pretul de lista (1610 lei)

In cazul in care adolescentul este introdus in contractul de prestari servicii "STANDARD" sau "OPTIM" pentru cuplu, pretul luat in calcul va fi de 940 lei / an, rezultand o reducere de 42 % fata de pretul de lista (1610 lei).

"JUNIOR" - Abonamente de sanatate pentru copii

Abonamentele pediatrice oferite de Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Victor Babes" cuprind urmatoarele investigatii, in functie de varsta copilului :


Abonament de sanatate "JUNIOR I" (0 - 1 an)

 • 6 consultatii + 6 vizite de control la medicul pediatru
 • Un set de analize, o data pe an, la recomandarea medicului curant : exudat faringian, hemoleucograma completa, examen coprobacteriologic, glicemie, creatinina, sideremie, calciu total, calciu ionic, TGP, sumar de urina, coprocitograma, examen coproparazitologic - 3 probe
 • Ecografie abdominala
 • Vaccinuri (manopera)
 • Profilaxie rahitism

Pentru celelalte consultatii, investigatii si analize solicitate se acorda o reducere de 10% fata de pretul de lista.

Pretul abonamentului de sanatate "JUNIOR I" :

 • 1350 lei / an / persoana (circa 112 lei / luna), pret mai mic cu 42 % fata de pretul de lista (2324 lei)

In cazul in care juniorul este introdus in contractul de prestari servicii "STANDARD" sau "OPTIM", pentru cuplu, pretul luat in calcul va fi de 1250 lei / an, rezultand o reducere de 47 % fata de pretul de lista (2324 lei).


Abonament de sanatate "JUNIOR II" (peste 1 an)

 • 4 consultatii + 4 vizite de control la medicul pediatru
 • Un set de analize, o data pe an, la recomandarea medicului curant : exudat faringian, hemoleucograma completa, glicemie, creatinina, sideremie, calciu total, calciu ionic, TGP, sumar de urina, ASLO, examen coproparazitologic - 3 probe, examen coprobacteriologic
 • Ecografie abdominala
 • Vaccinuri (manopera)
 • Profilaxie rahitism

Pentru celelalte consultatii, investigatii si analize solicitate se acorda o reducere de 10% fata de pretul de lista.

Pretul abonamentului de sanatate "JUNIOR II" :

 • 1050 lei / an / persoana (circa 87 lei / luna), pret mai mic cu 39 % fata de pretul de lista (1704 lei)

In cazul in care juniorul este introdus in contractul de prestari servicii "STANDARD" sau "OPTIM", pentru cuplu, pretul luat in calcul va fi de 950 lei / an, rezultand o reducere de 46 % fata de pretul de lista (1704 lei).

Bonusuri, reduceri pentru persoane juridice *

Pentru persoanele juridice, abonamentele de sanatate includ si servicii de medicina muncii :

 • completarea si evidenta dosarelor medicale, concluzie medicala de Medicina Muncii si consilierea angajatorului, consultatii spontane de medicina muncii, consultanta de medicina muncii pentru serviciile de Resurse Umane si Protectia Muncii, organizarea si participarea la evaluarea riscurilor profesionale
 • monitorizarea starii de sanatate a angajatilor, reorientarea profesionala in caz de boala profesionala, boala legata de profesie sau dupa afectiuni cronice
 • consiliere privind adaptarea muncii la caracteristicile psihofiziologice ale angajatilor
 • consilierea pentru fundamentarea strategiei de sanatate si securitate la locul de munca

Nota : * pentru abonamentele de sanatate "STANDARD", "OPTIM"